آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی – پایگاه اطلاع رسانی

سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید
مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.

سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

۳ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

مرغ را درشت خرد کنید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.
مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.

حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.

آموزش تصویری تهیه چیکن ماسالا هندی

سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.






اخبار مرتبط

  • مهاجری: جدایی‌ام از پدیده به نفع هر دو طرف بود – پایگاه اطلاع رسانی
  • اونای امری سرمربی آرسنال شد + بوفون: چاره‌ای جز جدایی نداشتم – پایگاه اطلاع رسانی
  • گزارش تمرین استقلال + شرط «ماتیس» برای خروج نظامیان آمریکا از سوریه – پایگاه اطلاع رسانی
  • سلیمانی: پنالتی پرسپولیس صحیح بود + مبخوت؛ بهترین بازیکن دیدار الجزیره – پرسپولیس – پایگاه اطلاع رسانی
  • عجیب‌ترین المپیک آسیایی تاریخ! – پایگاه اطلاع رسانی
  • ورود غیرقانونی ۶ هزار خودروی لوکس به کشور؟ – پایگاه اطلاع رسانی
  • نجات کودک ۳ ساله از چاه ۲۰ متری + سفیر آمریکا: قبل از حمله، با روسیه تماس گرفتیم – پایگاه اطلاع رسانی
  • اعمال دستمزد جدید در حقوق فروردین ماه – پایگاه اطلاع رسانی
  • پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *